Over winkel.leviaan.nl

Winkel.leviaan.nl verkoopt producten met een mooi verhaal. Deze producten zijn namelijk gemaakt, vervaardigd of samengesteld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mede als gevolg van psychische of psychosociale problematiek. Vanuit een rustige en gestructureerde omgeving ontwikkelen zij competenties en doen werkvaardigheden op in uiteenlopende functies, zoals kassamedewerker, webshop medewerker, bevoorrader, chauffeur, orderverwerker, productiemedewerker, magazijnmedewerker, telefoniste, winkelbediende, redacteur en fotograaf.

Professionele werkbegeleiders van Leviaan begeleiden vanuit diverse leer-werkbedrijven, ondergebracht binnen Leviaan participatie, en in toenemende mate bij externe organisaties. De begeleidingstrajecten zijn gericht op arbeid(re)integratie en participatie.

Het opdoen van werkervaring vergroot de kansen op de toekomstige arbeidsmarkt. En veel meer dan dat. Een zinvolle invulling van de dag hebben en naar vermogen deelnemen aan de maatschappij helpt om de draad van het leven weer op te pakken. Er is minder tijd om te piekeren, iets om naar uit te kijken en om over te praten met vrienden en familie. Nieuwe contacten worden gelegd en het zelfvertrouwen groeit. Met uw aankoop draagt u hier aan bij!

Meer weten over Leviaan? Klik hier